ΜΑΝΟΥΡΙ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΣΕ ΛΟΥΝΤΖΑ ΜΥΚΟΝΟΥ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

12 φέτες (πολύ λεπτά κομμένες) λούντζα Μυκόνου
80 γρ. Μανούρι
40 γρ. Κρέμα γάλακτος
1 κουταλιά φυλλαράκια θυμάρι φρέσκο
πιπέρι λευκό φρεσκοτριμμένο
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε την κρέμα. Χτυπάμε το μανούρι μαζί με τη κρέμα σε ένα πολυμίξερ μέχρι το μείγμα μας να γίνει λείο. Βάζουμε το μείγμα σε ένα μπόλ και ανακατεύουμε μέσα το θυμάρι και λίγο πιπέρι. Τοποθετούμε στο ψυγείο για να κρυώσει για μία περίπου ώρα. Πλάθουμε το μείγμα με το μανούρι σε 12 κυλινδράκια. Γεμίζουμε τη λούντζα και τη τυλίγουμε σε ρολάκια.


Κύριο Συστατικό : Ψαρονέφρι
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 5 λεπτά & 1 Ώρα ψυγείο
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι έτσι
Μερίδες : 12
Πηγή : KERASMA


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV