ΦΛΟΓΕΡΕΣ ΜΕ ΜΑΝΟΥΡΙ, ΚΑΡΥΔΙΑ, ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟΣΜΟ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

750 γρ. μανούρι φρέσκο τριμμένο
2 αυγά
20 γρ. φύλλα δυόσμου ψιλοκομμένα
100 γρ. σταφίδες μουλιασμένες σε ρούμι
100 γρ. καρύδια σπασμένα σε μικρά κομματάκια
1 πακέτο φύλλο κρούστας
150 γρ. βούτυρο λιωμένο για το λάδωμα του φύλλου
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Ζυμώνουμε το μανούρι καλά μαζί με τα αυγά. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Κόβουμε το φύλλο σε λωρίδες των 6 εκ και το βουτυρώνουμε.
Βάζουμε σε κάθε φύλλο 20 γρ. γέμιση και το τυλίγουμε σε φλογέρα. Τηγανίζουμε τις φλογέρες σε φριτέζα στους 180C για 3 λεπτά περίπου. Αν θέλουμε μπορούν οι φλογέρες να ψηθούν και στο φούρνο.


Κύριο Συστατικό : Μανούρι
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 15 λεπτά & 3 Ώρες Μαρινάρισμα
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : γκρίλ
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι έτσι
Μερίδες : 50
Πηγή : KERASMA


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV