ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ



400 γρ. γαρίδες
12 αυγά
δάφνη
αλάτι
λάδι

Σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει, ρίχνετε τις γαρίδες προσθέτοντας δάφνη και αλάτι.
Σε 2-3 λεπτά, αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά.
Καθαρίζετε τις γαρίδες. Χτυπάτε 3 αυγά και καρυκεύετε.
Σε ένα τηγάνι με ζεστό λάδι, ρίχνετε τα χτυπημένα αυγά και τις καθαρισμένες γαρίδες.
Ανακατεύετε καλά και όταν τα αυγά αρχίζουν να πήζουν, φτιάχνετε την ομελέτα.


Κύριο Συστατικό : Γαρίδες
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 25 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : Ώρα
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα , Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV