ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ



1 λίτρο βρασμένου ζωμού
150 γρ. ρύζι
200 γρ. κιμάς βοδινού κρέατος
200 γρ. κιμάς από πλάτη χοιρινού
1 κρεμμύδι
μαϊντανός
5 αυγά
αλάτι
λάδι

Ξεφλουδίζετε το κρεμμύδι και το ψιλοκόβετε. Πλένετε τον μαϊντανό και τον αλέθετε. Σε ένα βαθύ μπολ αναμειγνύετε τους κιμάδες,αλάτι,ένα αυγό,το κρεμμύδι και τον μαϊντανό. Πλάθετε μερικά κεφτεδάκια στο μέγεθος φουντουκιού. Σε ένα τηγάνι με καυτό λάδι τηγανίζετε τα κεφτεδάκια χωρίς να τα αφήσετε να ξεροψηθούν. Σε μια κατσαρόλα με το ζωμό βράζετε το ρύζι για 20’. Χτυπάτε τα υπόλοιπα 4 αυγά και τα ανακατεύετε με μια κουταλιά κρύου ζωμού. Βάζετε τα κεφτεδάκια σε μια σουπιέρα και τα περιχύνετε με το ζωμό και το ρύζι. Όσο είναι ζεστή η σούπα,προσθέτετε τα αυγά που προηγουμένως έχετε χτυπήσει δυνατά. Σερβίρετε αμέσως.


Κύριο Συστατικό : Κιμάς βοδινού κρέατος
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 25 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV