ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΚΑΒΟΥΡΙΟΥ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

200 γρ. Καβουρόψιχα
4 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 Σκελίδα σκόρδο
1 Ματσάκι Άνηθο
Αλάτι-Πιπέρι
1 Κούπα αλεύρι
1 Κούπα μισή νερό
ηλιέλαιο για το τηγάνισμα.
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Ψιλοκόβουμε όλα τα στερεά υλικά. Τα βάζουμε σε μπολ και προσθέτουμε το αλεύρι και το νερό μέχρι να μας γίνει ένας πηχτός χυλός.
Κατόπιν ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι ανάλογα το πόσο θέλουμε εμείς.
Τέλος αφού έχει κάψει καλά το λάδι μας με ένα κουτάλι τις σούπας παίρνουμε από το χυλό και ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι και τηγανίζουμε ώσπου να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.


Κύριο Συστατικό : Καβουρόψιχα
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 10 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι έτσι
Μερίδες : 2
Πηγή : Μάριος Γλύκας


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV