200 γρ. Καβουρόψιχα 4 κρεμμυδάκια φρέσκα 1 Σκελίδα σκόρδο 1 Ματσάκι Άνηθο Αλάτι-Πιπέρι 1 Κούπα αλεύρι 1 Κούπα μισή νερό ηλιέλαιο για το τηγάνισμα. |
||||||
|
||||||
200 γρ. Καβουρόψιχα 4 κρεμμυδάκια φρέσκα 1 Σκελίδα σκόρδο 1 Ματσάκι Άνηθο Αλάτι-Πιπέρι 1 Κούπα αλεύρι 1 Κούπα μισή νερό ηλιέλαιο για το τηγάνισμα. |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |