ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ ΣΕ ΦΡΥΓΑΝΙΣΜΕΝΟ ΨΩΜΙ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

150 γραμ. αυγοτάραχο
8 φέτες μαύρο ψωμί σικάλεως
150 γραμ. γιαούρτι στραγγιστό
1 λάιμ
1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Κόβουμε τις φέτες του ψωμιού σε μικρές μπουκιές και το ψήνουμε. Προσθέτουμε στο γιαούρτι το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το ξύσμα και το χυμό από το λάιμ και ανακατεύουμε. Καθαρίζουμε το αυγοτάραχο από το κερί και το κόβουμε σε λεπτές φέτες. Τοποθετούμε στις μπουκιές ψωμιού την κρέμα γιαουρτιού και τις φέτες αυγοτάραχου και τελειώνουμε με λίγες σταγόνες ελαιόλαδο.


Κύριο Συστατικό : Αυγοτάραχο
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 15 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : KERASMA


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV