ΝΤΟΜΑΤΑ ΛΙΑΣΤΗ ΤΗΓΑΝΙΤΗ ΣΕ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΜΕ DIP ΑΠΟ ΚΑΤΙΚΙ ΔΟΜΟΚΟΥ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

12 Ντομάτες Λιαστές
Αλεύρι και Νερό για Κουρκούτι
100 gr. Κατίκι Δομοκού
25 ml. ελαιόλαδο
5 Μεγάλα Φύλλα βασιλικό Ψιλοκομμένο
Πιπέρι Φρεσκοκομμένο
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Βάζουμε τις λιαστές Ντομάτες σε χλιαρό νερό για να μουλιάσουν για 4-5 ώρες
Φτιάχνουμε ένα κουρκούτι με το αλεύρι και το νερό.
Για το Dip ανακατεύουμε σε ένα μπολ το κατίκι με το ελαιόλαδο και το βασιλικό. Τρίβουμε λίγο πιπέρι.
Στεγνώνουμε τις ντομάτες σε ένα χαρτί, τις βουτάμε στο κουρκούτι και τις τηγανίζουμε σε φριτέζα στους 180 βαθμούς για 3-4 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν και να γίνουν τραγανές.
Τις στεγνώνουμε σε χαρτί και τις σερβίρουμε


Κύριο Συστατικό : Ντομάτες Λιαστές
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 10 λεπτά & 5 Ώρες Μαρινάρισμα
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : KERASMA


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV