Μαλακό τυρί Χίου "Μαστέλο" (κομμένο σε φέτες πάχους 1εκ.) αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 αυγό αλάτι πιπέρι 4 κουταλιές ψιλοκομμένη ντομάτα ελαιόλαδο ελάχιστη ζάχαρη βασιλικός ψιλοκομμένος ελαιόλαδο για το τηγάνισμα |
||||||
|
||||||
Μαλακό τυρί Χίου "Μαστέλο" (κομμένο σε φέτες πάχους 1εκ.) αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 αυγό αλάτι πιπέρι 4 κουταλιές ψιλοκομμένη ντομάτα ελαιόλαδο ελάχιστη ζάχαρη βασιλικός ψιλοκομμένος ελαιόλαδο για το τηγάνισμα |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |