ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΑΛΑ ΜΠΟΡΓΚΕΖΕ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

1 λιωμένη σκελίδα σκόρδο
1 1/2 κουταλιά της σούπας χυμός λεμονιού
4 1/2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι
1 φύλλο δάφνης
16 μαγειρεμένες αγκινάρες ή κονσέρβας
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός

Χτυπάμε το σκόρδο, το χυμό λεμονιού, το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι σε μια λεκάνη. Προσθέτουμε τη δάφνη και τις αγκινάρες και ανακατεύουμε ελαφρά.
Τα σκεπάζουμε και τα βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Βγάζουμε τη δάφνη και πασπαλίζουμε με μαϊντανό.


Κύριο Συστατικό : Αγκινάρες
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ιταλία
Χρόνος Προετοιμασίας : 10 Λεπτά & 3 Ώρες μαρινάρισμα
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV