ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕ ΟΥΖΟ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
1 χταπόδι
100 ml. ούζο
Ξίδι
Φύλλο δάφνης
Κόκκους πιπέρι
Ελαιόλαδο
Άνηθο
Ντομάτα λιαστή
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Βράζουμε το χταπόδι μαζί με το ξίδι, τη δάφνη, τους κόκκους πιπεριού και το νερό.
Όταν είναι έτοιμο, το μαρινάρουμε με ούζο και ελαιόλαδο, άνηθο και τη λιαστή ντομάτα και το αφήνουμε 12 ώρες περίπου.
Ψήνουμε στη σχάρα και σερβίρουμε περιχύνοντάς το με τη μαρινάδα.


Κύριο Συστατικό : Χταπόδι
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 20 Λεπτά & 3 Ώρες Μαρινάρισμα
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : NEW LINE


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV