ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΤΥΛΙΓΜΕΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

250 γρ. φρέσκα σπαράγγια
4 φέτες προσούτο

Ρίχνετε τα σπαράγγια σε βραστό νερό και τα βράζετε για 2 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν. Τα στραγγίζετε και τα δροσίζετε κάτω από κρύο νερό.Κοβετε το προσούτο κατά μήκος σε 3 μακριές λουρίδες. Τυλίγετε μια λουρίδα προσούτο γύρω από κάθε βλαστό σπαραγγιού.


Κύριο Συστατικό : Σπαράγγια
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Γαλλία
Χρόνος Προετοιμασίας : 3 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 3 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 12 κομμάτια
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV