350 γρ. φιλέτο κοκκινόψαρου 1 κ.σ.κόκκινη πάστα κάρυ 1 αβγό 2 κ.σ.σάλτσα ψαριού 1 κ.γ.ζάχαρη 1 κ.γ.κορν φλάουερ 2 φύλλα λάιμ 8 φασολάκια 2 κ.σ. φυλλαράκια κολίανδρο ή σχοινόπρασο λάδι για το τηγάνισμα |
||||||
|
||||||
350 γρ. φιλέτο κοκκινόψαρου 1 κ.σ.κόκκινη πάστα κάρυ 1 αβγό 2 κ.σ.σάλτσα ψαριού 1 κ.γ.ζάχαρη 1 κ.γ.κορν φλάουερ 2 φύλλα λάιμ 8 φασολάκια 2 κ.σ. φυλλαράκια κολίανδρο ή σχοινόπρασο λάδι για το τηγάνισμα |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |