2 αγγούρια αλάτι 400 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 1 κ.σ. χυμό λεμόνι 3 κ.σ. φρέσκο ψιλοκομμένο δυόσμο 4 σκελίδες σκόρδο 1 κιλό καλαμαράκια πιπέρι αλεύρι λάδι για το τηγάνισμα λεμόνια κομμένα στα τέσσερα για το γαρνίρισμα |
||||||
|
||||||
2 αγγούρια αλάτι 400 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 1 κ.σ. χυμό λεμόνι 3 κ.σ. φρέσκο ψιλοκομμένο δυόσμο 4 σκελίδες σκόρδο 1 κιλό καλαμαράκια πιπέρι αλεύρι λάδι για το τηγάνισμα λεμόνια κομμένα στα τέσσερα για το γαρνίρισμα |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |