ΜΠΟΥΡΕΚΑΚΙΑ ΣΟΛΟΜΟΥ ΜΕ ΣΟΣ ΡΟΚΦΟΡ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

4 φέτες καπνιστού σολομού
60 γρ. ροκφόρ
120 γρ. στραγγιστό γιαούρτι με 0% λιπαρά
μερικά κλωναράκια σχοινόπρασου
πλατύφυλλο μαϊντανό
αλάτι χοντρό
πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Πλένετε και ψιλοκόβετε το μαϊντανό. Σ'ένα μπολ, ανακατεύετε το γιαούρτι, το ροκφόρ και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό. Αλατοπιπερώνετε κατά βούληση.
Φτιάχνετε μπουρεκάκια με τις φέτες του σολομού, στο κέντρο των οποίων τοποθετείτε τη σος ροκφόρ και τις οποίες ξανακλείνετε με τα κλωναράκια σχοινόπρασου. Τοποθετείτε σε μία πιατέλα και τα σερβίρετε δροσερά.

ΜΠΟΥΡΕΚΑΚΙΑ ΣΟΛΟΜΟΥ ΜΕ ΣΟΣ ΡΟΚΦΟΡ
Κύριο Συστατικό : Σολομός
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Γαλλία
Χρόνος Προετοιμασίας : 20 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV