ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΒΕΓΓΑΛΗΣ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια
2 μεγάλες πατάτες,καθαρισμένες,σε κύβους
1 μήλο,καθαρισμένο,σε κύβους
1 1 /2 κιλό χοιρινό και μοσχαρίσιο κιμά
3 χτυπημένα αυγά
2 κουταλάκια τσαγιού κάρι σκόνη
1/2 κουταλάκι τσαγιού μουστάρδα σκόνη
2 κουταλάκια τσαγιού ψιλοκομμένο σκόρδο
αλάτι
πιπέρι
αλεύρι
λάδι
σάλτσα γιαουρτιού Βεγγάλης

Βάζετε το κρεμμύδι, την πατάτα και το μήλο σε κατσαρόλα. Τα σκεπάζετε ίσα ίσα με νερό και τα μαγειρεύετε μέχρι να μαλακώσουν.
Τα στραγγίζετε και τα λιώνετε. Τα ανακατεύετε με το κρέας, τα αυγά,το κάρι, τη μουστάρδα και το σκόρδο. Προσθέτετε αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι. Πλάθετε το μείγμα κεφτέδες 2,5εκ., τους αλευρώνετε. Τους τηγανίζετε σε καυτό λάδι και τους στραγγίζετε σε χαρτοπετσέτες.
Σερβίρονται ζεστοί ή κρύοι με σάλτσα γιαουρτιού Βεγγάλης για βούτηγμα.
Το γιαούρτι Βεγγάλης το βρίσκετε σε μαγαζί με Ινδικά προϊόντα.

ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΒΕΓΓΑΛΗΣ
Κύριο Συστατικό : Κιμάς Μοσχαρίσιος & Χοιρινός Κιμάς
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ινδία
Χρόνος Προετοιμασίας : 15 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 30 κομμάτια
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV