300 γρ. ζυμαρικά ρυζιού 4 κ.σ. φιστικέλαιο 2 αυγά 100 γρ. λάχανο 4 κλωνάρια ταϊλανδέζικος βασιλικός 100 γρ. βλαστάρια σόγιας 1-2 κ.σ. κόκκινη πάστα κάρυ 400 ml γάλα ινδικής καρύδας 100 ml ζωμός λαχανικών 1 κ.γ. καστανή ζάχαρη 3 κ.σ. σάλτσα σόγιας |
||||||
|
||||||
300 γρ. ζυμαρικά ρυζιού 4 κ.σ. φιστικέλαιο 2 αυγά 100 γρ. λάχανο 4 κλωνάρια ταϊλανδέζικος βασιλικός 100 γρ. βλαστάρια σόγιας 1-2 κ.σ. κόκκινη πάστα κάρυ 400 ml γάλα ινδικής καρύδας 100 ml ζωμός λαχανικών 1 κ.γ. καστανή ζάχαρη 3 κ.σ. σάλτσα σόγιας |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |