ΣΟΥΠΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΡΥΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

3 σκελίδες σκόρδο
2 πράσινες πιπεριές
1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό
2 κόκκινες ώριμες ντομάτες
100 γρ. ψίχα ψωμιού
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλάκι ξίδι
60 γρ. κρουτόν
αλάτι

Χτυπάτε τα σκόρδα στο μπλέντερ. Προσθέτετε μία πιπεριά. Συνεχίζετε να χτυπάτε και προσθέτετε το ελαιόλαδο, χωρίς να σταματάτε το χτύπημα, μέχρι να πάρετε μια κρέμα. Προσθέτετε την ψίχα του ψωμιού που έχετε μουλιάσει σε νερό και ξίδι. Συνεχίζετε να χτυπάτε και προσθέτετε βαθμιαία νερό, μέχρι το μείγμα να αποκτήσει τη ρευστότητα που επιθυμείτε. Αλατίζετε. Βάζετε σε μια σουπιέρα το κρεμμύδι, την πιπεριά και τις ντομάτες, πλυμένα και ψιλοκομμένα, το κρουτόν και λίγο ξίδι. Χύνετε την κρέμα που ετοιμάσατε προηγουμένως και σερβίρετε τη σούπα πολύ κρύα. Τη συνοδεύετε με λίγα ακόμη κομματάκια ντομάτας, κρεμμύδι, ψωμί και πιπεριά σε ξεχωριστό πιάτο.


Κύριο Συστατικό :
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ιταλία
Χρόνος Προετοιμασίας : 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV