100 γρ. αλεύρι σταρένιο ολικής άλεσης αλάτι 2 αβγά 250 ml. γάλα 2 κρεμμύδια 40 γρ. βούτυρο 400 γρ. άσπρο φιλέτο ψαριού 4 κ.σ. χυμό λεμόνι πιπέρι 100 γρ. κρέμα γάλακτος 2 κ.σ. ντοματοπελτέ 1 κ.γ. τσίλι σκόνη 1 κ.σ. ψιλοκομμένα μυρωδικά |
||||||
|
||||||
100 γρ. αλεύρι σταρένιο ολικής άλεσης αλάτι 2 αβγά 250 ml. γάλα 2 κρεμμύδια 40 γρ. βούτυρο 400 γρ. άσπρο φιλέτο ψαριού 4 κ.σ. χυμό λεμόνι πιπέρι 100 γρ. κρέμα γάλακτος 2 κ.σ. ντοματοπελτέ 1 κ.γ. τσίλι σκόνη 1 κ.σ. ψιλοκομμένα μυρωδικά |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |