ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

1 κιλό λουκάνικα χωριάτικα
½ κιλό πιπεριές πράσινες
½ κιλό πιπεριές κόκκινες
½ κούπα ελαιόλαδο
200 γρ. τυρί φέτα
αλάτι, πιπέρι
ρίγανη
διάφορα μυρωδικά
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Ψήνουμε το λουκάνικο στη σχάρα και από τις δυο πλευρές. Βγάζουμε και κόβουμε σε κομμάτια.
Πλένουμε καλά τις πιπεριές, τις ξεσποριάζουμε και τις κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια. Λαδώνουμε ένα ταψάκι και τις ψήνουμε με τη φλούδα τους, για 10 λεπτά.
Κόβουμε τη φέτα μεγάλα ζαράκια.
Στήνουμε όλα τα υλικά σε ξεχωριστά σουβλάκια, δημιουργώντας μια πρωτότυπη εκδοχή του παραδοσιακού αυτού φαγητού από το Πήλιο Μαγνησίας.
Πασπαλίζουμε τα σουβλάκια με διάφορα μυρωδικά, για περισσότερο άρωμα.
Φυσικά, σερβίρουμε ζεστά.


Κύριο Συστατικό : Λουκάνικο
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : NEWLINE


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV