3 κούπες αλεύρι 250 γρ. κατίκι Δομοκού 500 γρ. τυρί φέτα 5 αβγά 1 κουτ. γλυκού αλάτι 1 κούπα ελαιόλαδο 1 κούπα νερό |
||||||
|
||||||
3 κούπες αλεύρι 250 γρ. κατίκι Δομοκού 500 γρ. τυρί φέτα 5 αβγά 1 κουτ. γλυκού αλάτι 1 κούπα ελαιόλαδο 1 κούπα νερό |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |