6 χοντρά κολοκυθάκια περίπου 13 εκ. 25 γρ. ψίχα ψωμιού, μαλακωμένη σε 2 κουταλιές γάλα 125 γρ. τυρί Ρικότα ή μυζήθρα 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 1/4 κουταλάκι γλυκού ξερή ρίγανη 40 γρ. τριμμένη παρμεζάνα 1 κρόκος αυγού αλάτι και πιπέρι |
||||||
|
||||||
6 χοντρά κολοκυθάκια περίπου 13 εκ. 25 γρ. ψίχα ψωμιού, μαλακωμένη σε 2 κουταλιές γάλα 125 γρ. τυρί Ρικότα ή μυζήθρα 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 1/4 κουταλάκι γλυκού ξερή ρίγανη 40 γρ. τριμμένη παρμεζάνα 1 κρόκος αυγού αλάτι και πιπέρι |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |