ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ



1 κιλό μικρά καλαμαράκια
αλεύρι
αλάτι
για τηγάνισμα λάδι
2 κομμένα στη μέση λεμόνια

Ανακατεύετε το αλεύρι με το αλάτι. Καθαρίζετε, πλένετε, αλευρώνετε τα καλαμαράκια και τα τηγανίζετε σε καυτό λάδι, γυρίζοντας τα έτσι ώστε να τηγανιστούν από όλες τις πλευρές,θέλουν αρκετή προσοχή γιατί πιτσιλάνε λάδι. Σερβίρονται γαρνιρισμένα με λεμόνια.


Κύριο Συστατικό : Καλαμάρι
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV