ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ



1/2 κιλό κιμάς
4 φέτες ψωμί μουσκεμένο σε νερό και στυμμένο
1 κρεμμύδι τριμμένο
1 αυγό
1 κουταλάκι δυόσμο
1/2 ποτηράκι του καφέ ούζο
1/3 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
1/2 φλιτζάνι αλεύρι
λάδι για τηγάνισμα

Βάζετε σε ένα μπολ τον κιμά, το κρεμμύδι, τον μαϊντανό, τον δυόσμο, το ψωμί, το ούζο και το αυγό. Αλατοπιπερώνετε. Ζυμώνετε καλά. Πλάθετε τον κιμά σε κεφτεδάκια. Σε ένα πιάτο βάζετε το αλεύρι. Βάζετε σε ένα τηγάνι το λάδι να κάψει. Αλευρώνετε τα κεφτεδάκια. Τηγανίζετε και από τις δύο πλευρές.


Κύριο Συστατικό : Κιμάς
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV