250 γρ. αποφλοιωμένος αρακάς 250 γρ. κρέμα γάλακτος 1 φρέσκο κρεμμύδι 8 φύλλα μέντας 1 κουταλιά ελαιόλαδο 250 ml. μοσχαρίσιος ζωμός 100 ml. λευκό ξηρό κρασί αλάτι και πιπέρι ζάχαρη |
||||||
|
||||||
250 γρ. αποφλοιωμένος αρακάς 250 γρ. κρέμα γάλακτος 1 φρέσκο κρεμμύδι 8 φύλλα μέντας 1 κουταλιά ελαιόλαδο 250 ml. μοσχαρίσιος ζωμός 100 ml. λευκό ξηρό κρασί αλάτι και πιπέρι ζάχαρη |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |