4 μεγάλα φρέσκα αμπελόφυλλα 8 μεγάλες σαρδέλες 1 φλιτ. τσ. ελαιόλαδο 2 λεμόνια (χυμός & ξύσμα) 60 γρ. αβγοτάραχο Τρικαλινού αλάτι πιπέρι κάπαρη λάδι για τηγάνισμα |
||||||
|
||||||
4 μεγάλα φρέσκα αμπελόφυλλα 8 μεγάλες σαρδέλες 1 φλιτ. τσ. ελαιόλαδο 2 λεμόνια (χυμός & ξύσμα) 60 γρ. αβγοτάραχο Τρικαλινού αλάτι πιπέρι κάπαρη λάδι για τηγάνισμα |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |