ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ Α ΛΑ ΚΡΕΜ



1 κεσεδάκι φρέσκα μανιτάρια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας φρέσκο βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
1 κουτάκι κρέμα γάλακτος
προαιρετικά ψιλοκομμένο μπέϊκον

Πλένετε πολύ καλά τα μανιτάρια και τα ψιλοκόβετε. Λιώνετε το βούτυρο οε ένα μεγάλο τηγάνι. Προσθέτετε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζετε μέχρι να γίνει διάφανο. Εδώ εάν θέλετε ρίχνετε και το μπέικον. Προσθέτετε τα μανιτάρια. Αυτά θα βγάλουν νερό, οπότε τα βράζετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι το νερό να εξατμιστεί. Προσθέτετε το αλάτι και το πιπέρι. Μόλις το νερό από τα μανιτάρια εξατμιστεί, ρίχνετε την κρέμα γάλακτος και αφήνετε να πάρει μία βράση μέχρι να πήξει. Σερβίρετε αμέσως.


Κύριο Συστατικό : Μανιτάρια
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ιταλία
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV