ΜΑΡΙΔΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ



500 γραμμάρια ψιλές μαρίδες
1 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
2 κομμένα στα τέσσερα Λεμόνια
λάδι για τηγάνισμα
αλάτι

Πλένετε τις μαρίδες, τις αλευρώνετε και τις τηγανίζετε σε μπόλικο καυτό λάδι. Τις αλατίζετε, τις γαρνίρετε με τα τέταρτα λεμονιού και τις σερβίρετε ζεστές.


Κύριο Συστατικό : Μαρίδα
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγανι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV