ΜΗΛΑ "ΕΚΠΛΗΞΗ"



4 πράσινα μήλα
80 γρ καρυδόψιχα
1 κλωναράκι σέλινο
2 κουτ. σούπας κουκουνάρια
80 γρ τυρί γκούντα
1/2 λεμόνι
αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Κόβετε στα μήλα ένα "καπέλο" και μετά τα αδειάζετε με το ειδικό μικρό στρογγυλό κουταλάκι για να έχετε μπαλίτσες απο τη σάρκα του φρούτου. Τα περιχύνετε με χυμό λεμονιού για να μη μαυρίσουν. Φυλάτε στο ψυγείο. Κόβετε το σέλινο καθώς και το τυρί γκούντα σε μικρά κυβάκια. Ανακατεύετε όλα τα συστατικά, αλατοπιπερώνετε κατά βούληση και γεμίζετε τα μήλα που προηγουμένως αδειάσατε. Ξαναβάζετε το "καπέλο" και τα σερβίρετε πολύ δροσερά.


Κύριο Συστατικό : Μήλα
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 15 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV