8 μεγάλους κολοκυθοανθούς 3 αβγά 100 γρ. αλεύρι 150 γρ. ρικότα ή άλλο φρέσκο τυρί 4 φιλέτα σαρδέλας κονσέρβα 4 μαύρες ελιές 1/2 ματσάκι βασιλικό αλάτι πιπέρι λάδι για το τηγάνισμα |
||||||
|
||||||
8 μεγάλους κολοκυθοανθούς 3 αβγά 100 γρ. αλεύρι 150 γρ. ρικότα ή άλλο φρέσκο τυρί 4 φιλέτα σαρδέλας κονσέρβα 4 μαύρες ελιές 1/2 ματσάκι βασιλικό αλάτι πιπέρι λάδι για το τηγάνισμα |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |