ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

15 παντζάρια βρασμένα
200 γρ. καρύδια ψίχα
1 ξινόμηλο τριμμένο
1 μήλο τριμμένο
200 γρ. τόνο χωρίς λάδι
2 αβγά βραστά ψιλοκομμένα
2 κρόκους αβγών βραστούς τριμμένους
100 γρ. μαγιονέζα
50 γρ. γιαούρτι
1 καρότο τριμμένο
100 ml. ξίδι
λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
αλάτι και πιπέρι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Βράζετε καλά τα παντζάρια και τα αδειάζετε όπως τις γεμιστές ντομάτες.
Τα αλατίζετε ένα ένα, βάζετε ξίδι και τα γυρίζετε ανάποδα.
Σε μια λεκάνη ανακατεύετε τον τόνο, τη μαγιονέζα, τα μήλα, το γιαούρτι, το καρότο, τα αβγά και το καρύδι.
Γεμίζετε με το μείγμα τα παντζάρια και, τέλος, βάζετε από πάνω λίγο κρόκο αβγού και άνηθο.
Τα σκεπάζετε με μεμβράνη και τα τοποθετείτε στο ψυγείο.

ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ
Κύριο Συστατικό : Παντζάρια
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 25 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV