150 ml. ζωμό βοδινού 125 γρ. ντοματάκια κονκασέ κονσέρβα 30 γρ. βούτυρο 150 γρ. ρύζι (κατά προτίμηση αρμπόριο ή βιαλόνε) 1 αβγό 10 γρ. φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 100 γρ. καλό ζαμπόν σε κυβάκια (κατά προτίμηση προσούτο) 15 γρ. ντοματοπελτέ 10 γρ. μανιτάρια ξερά, μουλιασμένα αλάτι πιπέρι 75 γρ. μοτσαρέλα 40 γρ. τριμμένη φρυγανιά λάδι για το τηγάνισμα |
||||||
|
||||||