ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΕ SPRING ROLL



20 Γαρίδες καθαρισμένες και έχουμε αφήσει μόνο την ουρά
20 SPRING ROLL φύλλα
1 Ματσάκι φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο καλά
1 Κόκκινο Τζίλι
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑΔΑ:
1 Κουταλάκι της σούπας ginger
1 Κουταλάκι της σούπας καλαμπόκι
1 Κουταλάκι της σούπας σουσάμι
1 Κουταλάκι της σούπας sesame oil
Λίγο αλάτι
Λίγο ζάχαρη
Λίγο πιπέρι
1 Κουταλάκι lime χυμό
1 Χτυπημένο αυγό

Θέλουμε τις γαρίδες μας στεγνές για να τις μαρινάρουμε με τα παραπάνω μας υλικά. Κατόπιν ρίχνουμε το χυμό ginger το φρέσκο κρεμμυδάκι και το κόκκινο Τζίλι και τα μαρινάρουμε όλα μαζί για 20 λεπτά. Αφού τελειώσει το μαρινάρισμα τυλίγουμε την γαρίδα μας σε κάθε ένα φύλλο spring roll τις τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι μέχρι να ροδοκοκκινίσουν και τις σερβίρουμε ζεστές.


Κύριο Συστατικό : Γαρίδες
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 15 λεπτά & 20 Λεπτά Μαρινάρισμα
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Φούρνος , Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV