500 γρ. κρέας καβουριού ωμό 50 γρ. μαλακωμένο βούτυρο 30 γρ. μουστάρδα Ντιζόν λίγη ταμπάσκο σος 2 κρόκους αυγών 100 γρ. φρέσκα ψίχουλα αλάτι λάδι για το τηγάνι Σος Ταρτάρ |
||||||
|
||||||
500 γρ. κρέας καβουριού ωμό 50 γρ. μαλακωμένο βούτυρο 30 γρ. μουστάρδα Ντιζόν λίγη ταμπάσκο σος 2 κρόκους αυγών 100 γρ. φρέσκα ψίχουλα αλάτι λάδι για το τηγάνι Σος Ταρτάρ |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |