ΣΟΛΩΜΟΣ ΣΟΥΣΙ



300γρ Ρύζι sushi
4 Κουταλιές τις σούπας ξύδι ρυζιού
1 Κουταλιά μαύρη ζάχαρη
200γρ Σολωμός καπνιστός

Σε μια βαθιά κατσαρόλα ρίχνουμε το ρύζι και με άφθονο νερό το ξεπλένουμε πολλές φορές μέχρι να φύγει το άσπρο χρώμα που βγάζει.Στην συνέχεια αφού το ξεπλύνουμε καλά ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα την ζάχαρη και 1 ποτήρι νερό και σε πολύ χαμηλή φωτιά το αφήνουμε σκεπασμένο μέχρι να πιει το νερό του και το σβήνουμε αφού δούμε ότι δεν υπάρχει ίχνος νερού και το βάζουμε στην άκρη για τουλάχιστον 1 ώρα .Όταν είναι έτοιμο το ρύζι το ανακατεύουμε μαζί με το ξύδι και ετοιμάζουμε να φτιάξουμε σε κουπάτ σχέδιο παραλληλόγραμμο καναπεδάκια και βάζουμε στο τέλος την τελευταία πινελιά που είναι ο Σολωμός όπως η φωτογραφία Αν θέλουμε γαρνίρομαι με φρέσκο πιπέρι και chives


Κύριο Συστατικό : Κιμάς Μοσχαρίσιος
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Κίνα
Χρόνος Προετοιμασίας : 15 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV