ΚΑΝΕΛΟΝΙ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ ΜΕ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΛΑΧΑΝΟ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

100 γρ. Καραμανλίδικος παστουρμάς από μπούτι μόσχου
? λάχανο άσπρο κομμένο
1/6 λάχανο μωβ κομμένο
300 ml. μπύρα
30 γρ. βούτυρο
5 γρ. μπαχάρι
10 γρ. κόλιανδρο φύλλα
20 γρ. πολύχρωμους κόκκους πιπεριού
Αλάτι
10 ml. ξύδι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε το βούτυρο, σοτάρουμε τα μπαχαρικά μαζί με τα λάχανα. Σβήνουμε με την μπύρα και το αφήνουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μελώσει το λάχανο, περίπου 10 λεπτά. Στον πάγκο μας απλώνουμε μία μεμβράνη και τοποθετούμε διαδοχικά τις φέτες του παστουρμά, ακουμπώντας η μία επάνω στην άλλη. Προσθέτουμε το βρασμένο λάχανο κατά μήκος και τυλίγουμε σε ρολό.
Με το ζουμί που έχει μείνει από το λάχανο ετοιμάζουμε το dressing προσθέτοντας το ξύδι, λίγο ελαιόλαδο και τα φύλλα του κόλιανδρου. Ανακατεύουμε με ένα σύρμα και περιχύνουμε το κανελόνι.

ΚΑΝΕΛΟΝΙ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ ΜΕ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΛΑΧΑΝΟ
Κύριο Συστατικό : Παστουρμάς
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV