ΧΑΛΟΥΜΙ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΤΣΙΛΙ



4 Κόκκινες πιπεριές
200 γρ Τυρί Χαλούμι σε 4 κομμάτια
1 Κόκκινο τσίλι τριμμένο
Ρίγανη
4 Ελιές ψιλοκομμένες
1 Λεμόνι το χυμό του

Ψήνουμε τις κόκκινες πιπεριές στο φούρνο μέχρι να μαλακώσουν γιατί πρέπει να τυλίγουμε με αυτές το χαλούμι. Ανοίξτε τις πιπεριές και πετάξτε το κάτω και το πάνω μέρος σε κάθε πιπεριά προσθέτουμε ένα κομμάτι χαλούμι ρίγανη ελιές λεμόνι και το τσίλι και τις κλείνουμε με σχοινί κουζίνας . Τέλος τις ψήνουμε στο μπάρμπεκιου ή στην ψησταριά μας ακόμα και στο γκριλ της κουζίνας μας 5 λεπτά από κάθε πλευρά. Σερβίρουμε ζεστά .


Κύριο Συστατικό : πιπεριές , Χαλούμι
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 10 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : φούρνο
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team Chef Marios Glykas


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV