ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ



2 Μεγάλα κρεμμύδια
1 Λίτρο γάλα πλήρες
Αλεύρι
Αλάτι
Πιπέρι καγιέν κόκκινο
Λάδι για το τηγάνι

Κόβουμε τα κρεμμύδια λεπτά σε ροδέλες, κατόπιν τα βάζουμε σε ένα μπολ και ρίχνουμε μέσα το γάλα και τα αφήνουμε για τουλάχιστον 1 ώρα. Παίρνουμε μετά άλλο μπολ και βάζουμε μέσα το αλεύρι, μία κουταλιά αλάτι, και το κόκκινο πιπέρι καγιέν. Στην συνέχεια βάζουμε το λάδι να κάψει και όταν είναι έτοιμο παίρνουμε με μία τρυπητή κουτάλα τα κρεμμύδια μας και τα ανακατεύουμε με το αλεύρι και στην συνέχεια τα τηγανίζουμε . Όταν ροδοψηθούν τα τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί και μετά τα σερβίρουμε με γιαούρτι και κρέας.


Κύριο Συστατικό : Κρεμμύδια
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 15 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team Chef Marios Glykas


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV