ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΣΤΟ GRILL



1 Kιλό σπαράγγια καθαρισμένα
1Ο Φέτες προσούτο
1 Λεμόνι το χυμό του ή βαλσάμικο ανάλογα με την προτίμηση σας
Αλάτι - Πιπέρι
Ελαιόλαδο για γαρνίρισμα (ράντισμα)

Σε καυτό αλατισμένο νερό βράζουμε τα σπαράγγια μας για 5 με 7 λεπτά, στην συνέχεια τα τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί για να φύγουν τα υγρά τους. Κατόπιν παίρνουμε 5 τεμάχια σπαράγγια και τα τυλίγουμε με προσούτο σαν δαχτυλίδι. Τέλος τα τοποθετούμε στο grill επάνω για 2 λεπτά η κάθε πλευρά και τα βάζουμε τα πουγκιά μας στο πιάτο και ρίχνουμε από επάνω ελαιόλαδο λεμόνι και πιπέρι ανάλογα το πόσο θέλει ο κάθε άνθρωπος.


Κύριο Συστατικό : Σπαράγγια
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 10 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 15 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα & Γκρίλ
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 5
Πηγή : Ucook Team Chef Marios Glykas


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV