ΠΡΟΣΟΥΤΟ & ΠΟΥΡΕ ΑΠΟ ΑΡΑΚΑ



250 Γρ βρασμένο αρακά
10 Φιλέτα προσούτο
1 Ματσάκι άνηθο
1 Ποτήρι του νερού κρέμα γάλακτος
1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα dijon
2 Λεμόνια λαιμ το χυμό τους
Φρέσκο δυόσμο
Ελαιόλαδο
Αλάτι -Πιπέρι

Σε ένα multi χτυπάμε τον αρακά μαζί με την κρέμα γάλακτος, αλάτι πιπέρι και τον άνηθο. Παίρνουμε ένα μεγάλο πιάτο και τοποθετούμε το μίγμα του πουρέ και πασπαλίζουμε με λίγο αρακά και τέλος το προσούτο. Για να ομορφύνουμε το πιάτο μας ρίχνουμε από πάνω το δυόσμο και τον άνηθο. Τέλος βάζουμε την τελευταία πινελιά που είναι το ντρεσινγκ. Χτυπάμε σε ένα multi το ελαιόλαδο με το λεμόνι, το αλάτι, το πιπέρι, το δυόσμο και μια κουταλιά του γλυκού μουστάρδα dijon και την ρίχνουμε από πάνω και σερβίρουμε


Κύριο Συστατικό : Αρακά
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 10 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : Μούλτι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team Chef Marios Glykas


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV