250 Γρ βρασμένο αρακά 10 Φιλέτα προσούτο 1 Ματσάκι άνηθο 1 Ποτήρι του νερού κρέμα γάλακτος 1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα dijon 2 Λεμόνια λαιμ το χυμό τους Φρέσκο δυόσμο Ελαιόλαδο Αλάτι -Πιπέρι |
||||||
|
||||||
250 Γρ βρασμένο αρακά 10 Φιλέτα προσούτο 1 Ματσάκι άνηθο 1 Ποτήρι του νερού κρέμα γάλακτος 1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα dijon 2 Λεμόνια λαιμ το χυμό τους Φρέσκο δυόσμο Ελαιόλαδο Αλάτι -Πιπέρι |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |