ΚΡΕΜΜΥΔΟΠΙΤΑ



600 γρ. κρεμμύδια ξερά
4 αυγά
1 φλυτζάνι τραχανά
200 γρ. φέτα
6 φύλλα κρούστας
2 ποτήρια γάλα
3 κουταλιές ελαιόλαδο
δυόσμος
αλάτι και πιπέρι

Χοντροκόβετε τα κρεμμύδια και τα τσιγαρίζετε στο λάδι. Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνετε το γάλα και βάζετε τον τραχανά να βράσει. Αναμειγνύετε καλά και όταν κρυώσει ο τραχανάς, προσθέτετε τα αυγά χτυπημένα, το δυόσμο και τη φέτα τριμμένη. Στρώνετε σε λαδωμένο ταψί τα 3 φύλλα και τα αλείφετε με λάδι. Αδειάζετε τη γέμιση και σκεπάζετε με τα υπόλοιπα φύλλα. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C για 50 λεπτά.


Κύριο Συστατικό : Κρεμμύδια ξερά
Είδος Πιάτου : Ψωμιά , Πίτες
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης:
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 1 Ώρα & 15 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα , Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 6
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV