500 γρ. μανιτάρια 250γρ. τυρί emmental 250γρ. τυρί κασέρι ή γραβιέρα Μυτιλήνης 1 κρέμα γάλακτος 200-300ml 1 φύλλο τύπου γαλλική σφολιάτα 2 αυγά 4 φέτες ζαμπόν ή βραστή γαλοπούλα 100 γρ. τυρί σε κρέμα |
||||||
|
||||||
500 γρ. μανιτάρια 250γρ. τυρί emmental 250γρ. τυρί κασέρι ή γραβιέρα Μυτιλήνης 1 κρέμα γάλακτος 200-300ml 1 φύλλο τύπου γαλλική σφολιάτα 2 αυγά 4 φέτες ζαμπόν ή βραστή γαλοπούλα 100 γρ. τυρί σε κρέμα |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |