1 πακέτο φύλλο κρούστας 205 γρ. φρέσκο βούτυρο λιωμένο 6 αυγά 400 γρ. γάλα Για τη γέμιση: 1/2 κιλό πικάντικη φέτα 220 γρ. μυζήθρα ανάλατη 200 γρ. γραβιέρα 2 κουταλιές σούπας σιμιγδάλι άνηθο ψιλοκομμένο πιπέρι, αλάτι |
||||||
|
||||||
1 πακέτο φύλλο κρούστας 205 γρ. φρέσκο βούτυρο λιωμένο 6 αυγά 400 γρ. γάλα Για τη γέμιση: 1/2 κιλό πικάντικη φέτα 220 γρ. μυζήθρα ανάλατη 200 γρ. γραβιέρα 2 κουταλιές σούπας σιμιγδάλι άνηθο ψιλοκομμένο πιπέρι, αλάτι |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |