ΨΩΜΙ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΑΝΗΘΟ



3 1/2 φλιτζάνια αλεύρι
2 κουταλιές σούπας ζάχαρη
2 κουταλιές σούπας baking powder
2 κουταλάκια γλυκού άνηθο ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι τυρί φέτα τριμμένη
1 3/4 φλιτζάνι γάλα
2 αυγά χτυπημένα
1/4 φλιτζάνι βούτυρο λιωμένο

Ανακατεύετε το αλεύρι με τη ζάχαρη, το baking powder, τον άνηθο και το τυρί. Ανακατεύετε τα υπόλοιπα υλικά και τα προσθέτετε στο αλεύρι χωρίς πολύ ανακάτεμα. Μοιράζετε σε 12 φόρμες (βουτυρωμένες ή στρωμένες με χαρτί) και ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 25-30 λεπτά.


Κύριο Συστατικό : φέτα , άνηθο
Είδος Πιάτου : Ψωμιά , Πίτες
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 30 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 6
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV