2 1/4 φλιτζάνια τσαγιού χλιαρό νερό 1 κουταλιά της σούπας μαγιά σκόνη 1/4 φλιτζάνι μέλι 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη 3 1/2 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι μαλακό 3 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι σικάλεως 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κουταλιά της σούπας λάδι |
||||||
|
||||||
2 1/4 φλιτζάνια τσαγιού χλιαρό νερό 1 κουταλιά της σούπας μαγιά σκόνη 1/4 φλιτζάνι μέλι 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη 3 1/2 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι μαλακό 3 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι σικάλεως 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κουταλιά της σούπας λάδι |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |