700 γρ. φέτα μαλακή 2 αυγά 5 μεγάλα κρεμμύδια 300 γρ. σύκα 200 γρ. μαύρες σταφίδες ένα ματσάκι τσάι του βουνού λίγο αστερία γλυκάνισο ένα πορτοκάλι λίγους ανθούς πορτοκαλιού λίγο ελαιόλαδο Για Το Φύλλο 200 cl ελαιόλαδο 1 1/2 κιλό αλεύρι αλάτι. |
||||||
|
||||||
700 γρ. φέτα μαλακή 2 αυγά 5 μεγάλα κρεμμύδια 300 γρ. σύκα 200 γρ. μαύρες σταφίδες ένα ματσάκι τσάι του βουνού λίγο αστερία γλυκάνισο ένα πορτοκάλι λίγους ανθούς πορτοκαλιού λίγο ελαιόλαδο Για Το Φύλλο 200 cl ελαιόλαδο 1 1/2 κιλό αλεύρι αλάτι. |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |