1 μεγάλο πράσο (μόνο το λευκό μέρος), κομμένο σε λεπτές φέτες 50 ml εξαιρετικό παρθένο Ελληνικό ελαιόλαδο 1 καρότο (200 γραμ.), κομμένο σε λεπτές φέτες 2 μεγάλα κολοκυθάκια (150 γραμ. το κάθε ένα), κομμένα σε λεπτές φέτες 50 ml λευκό κρασί αλάτι και φρεσκοαλεσμένο λευκό πιπέρι 12 φύλλα κρούστας, κομμένα σε κύκλους των 26 εκ. λιωμένο βούτυρο για να αλείψουμε τα φύλλα 3 τσιπούρες (600 γραμ. η κάθε μία), χωρίς την πέτσα τους και σε φιλέτο 6 κλωναράκια θυμάρι |
||||||
|
||||||