ΚΟΤΟΠΙΤΑ



10 Φιλέτα μπούτι κότας κομμένα σε κυβάκια
1 Κούπα καλαμπόκι φρέσκο ή κατεψυγμένο
1 Κούπα αρακά φρέσκο ή κατεψυγμένο
1 Κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
1 Πακέτο φρέσκα μανιτάρια ψιλοκομμένα
300 Γρ τυρί κεφαλογραβιέρα τριμμένο
2 Κουταλιές βούτυρο
Αλάτι-Πιπέρι
1 Πακέτο φύλλο σφολιάτας
1 Κρέμα γάλακτος

Τσιγαρίζουμε στο βούτυρο το κρεμμύδι και στη συνέχεια προσθέτουμε μέσα τα μανιτάρια, αρακά και το καλαμπόκι. Αφού τσιγαριστούν καλά ρίχνουμε το τεμαχισμένο κοτόπουλο.Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε να τσιγαριστούν 15 λεπτά και κατεβάζουμε από την φωτιά και αφήνουμε στην άκρη μέχρι να κρυώσουν.Στην συνέχεια προσθέτουμε το κασέρι και την κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε να ενσωματωθούν καλά.Στρώνουμε σε βουτυρωμένο ταψί το ένα φύλλο σφολιάτας, ρίχνουμε την γέμιση και στρώνουμε από επάνω το δεύτερο φύλλο σφολιάτας.Χαράζουμε με το μαχαίρι τετράγωνα κομμάτια και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.


Κύριο Συστατικό : Κοτόπουλο
Είδος Πιάτου : Ψωμιά , Πίτες
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 30 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 45 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα , Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 8
Πηγή : Ucook Team Chef Marios Glykas


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV