1/2 κιλό αλεύρι 2 κρόκοι αυγών 3 ολόκληρα αυγά 225 γρ. μαργαρίνη 125 γρ. νερό 100 γρ. ζαμπόν 100 γρ. μπέικον 175 γρ. έμενταλ ή γκούντα 400 γρ. κρέμα γάλακτος αλάτι πιπέρι |
||||||
|
||||||
1/2 κιλό αλεύρι 2 κρόκοι αυγών 3 ολόκληρα αυγά 225 γρ. μαργαρίνη 125 γρ. νερό 100 γρ. ζαμπόν 100 γρ. μπέικον 175 γρ. έμενταλ ή γκούντα 400 γρ. κρέμα γάλακτος αλάτι πιπέρι |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |