ΚΙΣ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ



1/2 κιλό αλεύρι
2 κρόκοι αυγών
3 ολόκληρα αυγά
225 γρ. μαργαρίνη
125 γρ. νερό
100 γρ. ζαμπόν
100 γρ. μπέικον
175 γρ. έμενταλ ή γκούντα
400 γρ. κρέμα γάλακτος
αλάτι
πιπέρι

Σε ένα μπολ αναμειγνύετε το αλεύρι, τη μαργαρίνη, τους δύο κρόκους, λίγο αλάτι, το νερό και ζυμώνετε, έως ότου η ζύμη γίνει αρκετά σφιχτή. Σκεπάζετε το ζυμάρι με μεμβράνη και το αφήνετε στο ψυγείο για δύο ώρες. Ανοίγετε τη ζύμη σε χοντρό φύλλο και τη στρώνετε σε βουτυρωμένη φόρμα. Χτυπάτε την κρέμα, τα αυγά, το αλάτι, το πιπέρι σε βαθύ μπολ. Πάνω στη ζύμη, στρώνετε τα τριμμένα τυριά και αλλαντικά. Περιχύνετε με το μείγμα της κρέμας την τάρτα. Ψήνετε στους 180°C, για 40 λεπτά περίπου.


Κύριο Συστατικό : ζαμπόν , μπέικον
Είδος Πιάτου : Ψωμιά , Πίτες
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Γαλλία
Χρόνος Προετοιμασίας: 2 Ώρες
Χρόνος Μαγειρέματος : 40 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 6-8
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV