ΤΥΡΟΤΟΥΡΤΑ (ΒΙΝΤΕΟ)



1 Στρογγυλό καρβελάκι
300 γρ. Βούτυρο μαλακωμένο
150 γρ. Ροκφόρ
150 γρ. Τυρί πάπρικας
150 γρ. Τυρί κρέμα
4 Αυγά βρασμένα (μόνο οι κρόκοι)
150 γρ Αμύγδαλο ψιλικομμένο καβουρδισμένο
3 Τυράκια μικρά για ντεκόρ
10 Φέτες τυρί τοστ

Κόβουμε το καρβελάκι μας σε 3 δίσκους και βάζουμε τον πρώτο δίσκο σε μία πιατέλα.Ανακατεύουμε καλά τα 150 γρ. βούτυρο με το τυρί πάπρικας και τους κρόκους και απλώνουμε στον πρώτο δίσκο. Τοποθετούμε απο επάνω τον δεύτερο δίσκο και ετοιμάζουμε την δεύτερη γέμιση ανακατεύοντας καλα 150 γρ. βούτυρο με το ροκφόρ και στη συνέχεια αλείφουμε. Τοποθετούμε και το τρίτο καπάκι και καλύπτουμε όλο το καρβελάκι μας με το τυρί κρέμα. Κόβουμε τις φέτες του τοστ τρίγωνες και τις τοποθετούμε περιμετρικά του ψωμιού. Βάζουμε και την προτελευταία πινελιά που είναι το αμύγδαλο,όπου θέλουμε να κολλήσει επάνω στην τούρτα μας. Τέλος με μία πολύχρωμη οδοντογλυφίδα τοποθετούμε τα τυράκια στην κορυφή της τούρτας.


Κύριο Συστατικό : Στρογγυλό καρβελάκι
Είδος Πιάτου : Ψωμιά , Πίτες
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 6
Πηγή : Βιβή Μιχαήλ


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV