ΤΥΡΟΨΩΜΟ 2



500 ΓΡ. φαρινάπ
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
Λίγο αλάτι
250γρ. φέτα τριμμένη ή λιωμένη
1/2 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
1 ποτήρι του νερού καλαμποκέλαιο

Σε μία μικρή λεκάνη βάζουμε τα υλικά, τα ανακατεύομαι καλά και ρίχνουμε τη ζύμη σε ένα στρογγυλό ταψί Νο 30. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30-45 λεπτά.


Κύριο Συστατικό : Τυρί
Είδος Πιάτου : Ψωμιά , Πίτες
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 45 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 6
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV